Affaldssorteing til virksomheder

Affaldssortering er vigtigere end nogensinde før. Af hensyn til miljøet, planeten og hinanden. Ligesom alt andet, er det selvfølgelig en proces, man skal vænne sig til – og gøre så nemt som muligt. Dét kan vi hjælpe med! 

Synlig affaldssortering med tydelige markeringer, gør det typisk nemmere for dine kollegaer og medarbejdere at sortere affaldet korrekt. Vi har intuitive løsninger til store såvel som små virksomheder, institutioner og kontorer. 

Her hos Dania Nova kan du derfor både fine stilrene affaldsspande, der gør sig godt i et kontormiljø – men du kan også finde affaldsspande med opdelte rum, affaldsspande til ophæng eller affaldsspande med tydelige farvemarkeringer og skiltning. 

Vi har selvfølgelig også de helt traditionelle affaldsstativer på hjul, stabelbare affaldsspande der gør sig særligt egnet til køkkenmiljøet og mindre affaldsspande til det almene kontormiljø. Og udvalget stopper ikke her; hos Dania Nova finder du også alt hvad du har brug for af poser og sække. 

Vi vil gerne gøre det let for virksomheder at affaldssortere korrekt. Vil du med på rejsen?

a
a

Hurtig levering
1-5 dage
NEM RETURNERING
Ingen ekstra udgifter
FREMRAGENDE SUPPORT
Vi er klar til at hjælpe dig

Se et udvalg af stilfulde løsninger til affaldssortering

Det siger vores kunder...

"Det gjorde mig meget glad at benytte mig af Dania Nova. Vil med sikkerhed handle her igen. Tak!"

Sebastian Lach

"Levering til tiden og god service på telefonen. Jeres hjemmeside er blevet meget bedre."

Claus Løschenkohl

"Tak for god service, hurtig levering og høj kvalitet."

Stine Kidemose Kjærgaard Jensen

Fleksibel og pålidelig levering

Vi har egne chauffører, som leverer i Storkøbenhavn og Østsjælland, hvor vi også tilbyder fri levering. I resten af landet bruger vi danske fragtmænd.

Vores chauffører er din garanti for en stabil og fleksibel levering – og er også klar til at hjælpe med eventuelle ændringer i ordren eller spørgsmål.
Her får du altid levering til tiden – hver gang!

Du kommer aldrig til at mangle noget igen!

Et samarbejde med Dania Nova sikrer, at reolerne er fyldte; du løber ikke ”bare” tør for solcreme eller plaster – og hvis du gør, står vi klar til at hjælpe med vores hurtige levering.
Med os får du altså en samarbejdspartner, der tager sig af alle de små ting og, forhåbentligt, gør hverdagen lidt lettere for dig og din sportsklub.