Affaldsstativer- og spande
Bestsælgende varer i Affaldsstativer- og spande
Navn (A-Z)
Bordaffaldsbeholder rustfri stål
249535
 
DKK 217,81 inkl. moms
DKK 174,25 ekskl. moms
Pedalspand metal HVID 12 liter (b)
249520
 
DKK 418,75 inkl. moms
DKK 335,00 ekskl. moms
Pedalspand metal HVID 20 liter (b) Pedalspand metal HVID 20 liter (b)
249530
 
DKK 623,75 inkl. moms
DKK 499,00 ekskl. moms
Vipp 14 pedalspand HVID 14 liter (b)
249560
 
DKK 2.099,00 inkl. moms
DKK 1.679,20 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

BREDT UDVALG AF AFFALDSSPANDE 

Hos Dania Nova finder du mange muligheder inden for håndtering af affald. Vores ekspertise spænder fra innovative affaldsstativer og -spande til skræddersyede affaldssorteringsløsninger, der imødekommer både private og erhvervsmæssige behov. Fra pedalspande og spande med touch-åbning, der gør det nemt at håndtere dagligt køkkenaffald, til store affaldsstativer på hjul eller papirkurve til erhvervsbrug, sikrer vi, at hver løsning er praktisk, nem at bruge og effektiv til affaldssortering.

 

Hygiejniske og flotte pedalspande

Hos Dania Nova har vi et udvalg af elegante og praktiske pedalspande. Pedalspande er en type skraldespand, der har en pedal, man træder på for at åbne låget. Dette gør pedalspanden mere hygiejnisk, da man ikke behøver at røre ved den for at smide affald væk. 

En pedalspand er typisk mindre end affaldsspande, men fås også helt op til 60 liter hos os, og bruges oftest i kontorer og private hjem. De kan også være praktiske i miljøer, hvor der er høje hygiejnekrav, såsom i institutioner. 

 

Praktiske affaldsstativer på hjul

Affaldsstativer bruges til at holde en skraldepose til forskelligt affald. De er typisk på hjul og med låg, så eventuelt generende lugte bliver holdt inde i posen, og derfor er affaldsspanden både nem at flytte rundt med og generer ikke sine omgivelser. I vores webshop finder du affaldsstativer på hjul med og uden pedalåbning.

 

Papirkurve til kontoret

Papirkurve er en type skraldespand, der typisk bruges til at opbevare papiraffald, såsom aviser, papir eller pap. De er typisk mindre end andre typer skraldespande, så de nemt skal stå i ved skrivebordet på kontoret, men fås også i de helt store størrelser. Papiraffald opstår gerne på kontorer, institutioner eller andre steder, hvor der benyttes en del papir. Hos Dania Nova har vi forskellige papirkurve i plast.

 

Find den rigtige skraldespand

Hos Dania Nova hjælper vi gerne med rådgivning om, hvilken affaldsløsning og type af affaldsspand der er behov for hos dig.
Uanset hvilken type skraldespand du skal bruge, er det vigtigt at tømme den regelmæssigt og sørge for, at affaldet bortskaffes korrekt. Dette er vigtigt for at minimere miljøpåvirkningen og holde områderne rene og hygiejniske.
Til den rette skraldespand, findes også den rette skraldepose. Vi har derfor også et stort udvalg af bla. bioposer, plastposer, plast- og containersække, der passer til de fleste affaldsløsninger.