Braun Thermo Scan 7 Øretermometer IRT 6520
Varenummer: 401434
 
DKK 748,75
DKK 599,00 ekskl. moms
 •  
Braun øretermometer IRT 6520 er et infrarødt digitalt øretermometer for hele familien. Det er udviklet til nøjagtig, hurtig og sikker temperaturmåling i øret


Mere information

Købt sammen med dette produkt
Bestsælgende varer i Termometer, vat, neglebørste
 • Braun ThermoScan måler den infrarøde varme, der afgives fra trommehinden og det omgivende væv. For at undgå unøjagtige målinger varmes spidsen op til en temperatur, der ligger tæt på kroppens. Når Braun ThermoScan anbringes i øret, måler det den infrarøde energi. Målingen afsluttes, og resultatet vises, når termometret registrerer, at der er foretaget en nøjagtig temperaturmåling.

  Da kropstemperaturer og definitionen på feber ændrer sig med alderen er Braun ThermoScan forsynet med Alder Precision® Teknologi der hjælper med at fortolke resultatet. Det farvekodede display lyser enten grønt, gul eller rødt efter endt måling. og indikerer henholdsvis normal temperatur, forhøjet temperatur og høj temperatur.

  Braun ThermoScan har et ExacTemp vejledningssystem, der bekræfter sikker position og sikrer en nøjagtig måling på sekunder.

  Termometret har et ergonomisk design og et frontpanel display med stor skærm. Det er forsynet med natlys, som oplyser displayet i svag belysning.

  Braun ThermoScan slukker automatisk efter 60 sekunder uden aktivitet. Termometret kan også slukkes ved at trykke på tænd-/slukknappen.
  Termometret skal anvendes sammen med éngangslinsefiltre

  Braun ThermoScan har hukommelsesfunktion for 9 målinger.
  Temperatur skala: 34 - 42,2 °C.

  Der medfølger 21 stk engangslinsefiltre og 2 stk AA batterier.