Om os

Service og kvalitet siden 1967

Dania Nova har siden vi startede i 1967 leveret forbrugsartikler til offentlige og selvejende institutioner, private virksomheder og foreninger. Vi har et bredt sortiment i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 

Dania Nova er en solid familieejet virksomhed, der sætter en ære i service og nære kunderelationer. Alle vores kunder har derfor en fast konsulent, som sikrer optimal rådgivning hver gang, og gerne hjælper med at lave en serviceaftale, så I aldrig løber tør for varer.

 

Vores erfarne og engagerede medarbejdere ved telefonerne kender til størstedelen af vores kunder og ved derfor hvilke krav til sortiment, kvalitet og leveringssikkerhed, der gælder for kundens forretning. 

Indkøb ét sted

Hos Dania Nova har vi alt det, I behøver inden for daglige forbrugsartikler. Har vi mod forventning ikke en specifik vare, bestiller vi den gerne hjem. 

 

I kan bestille jeres varer her på webshoppen eller på telefon 36 41 51 01 hver dag mellem kl. 8-16, hvor vores medarbejdere vil guide jer gennem bestillingen.

 

Vi er altid parate til at hjælpe, og vi sætter pris på den tætte dialog, som sikrer den bedste aftale. 

 

Kontakt os eventuelt for et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

Fleksibel, pålidelig og sikker levering

Dania Novas egne chauffører, som leverer i Storkøbenhavn og Østsjælland, sikrer en stabil og fleksibel levering, og bringer varerne til jeres depot med et smil.

 

Vores chauffører kender hele processen fra bestilling til levering og kan derfor også være behjælpelige med ændringer i ordren eller andre spørgsmål i forbindelse med leveringen. 

 

I resten af landet bruger vi Danske Fragtmænd.

Der er fri levering i Storkøbenhavn og på Østsjælland. I resten af landet samt øvrige brofaste forbindelser leveres fragtfrit ved varekøb over kr.1000,- ex. moms.

 

Indsigt og erfaring i markedet

Stort udvalg

Altid levering til tiden