Modulmåtte textil 8900 30x30cm
Varenummer: 807775
.
DKK 219,94
DKK 175,95 ekskl. moms
  •  
Anvendes som skrabemåtte i områder med høj trafik. Sammensættes i moduler á 50 x 50cm i 12 mm højde Kan leveres med kantlister Fleksibel løsning. Rengøringstips Støvsugning Kan spules


Mere information

  • Notrax Master Flex™ Skrabemåtte er en effektiv og slidstærk skrabemåtte, som er designet til at opsamle store mængder groft og lettere snavs, vand og fugt. Med en højde på 12 mm og en vægt på 2,4 kg pr flise er denne skrabemåtte en stærk og holdbar løsning til ethvert erhvervsmiljø.

    Denne skrabemåtte er lavet af naturgummi, hvilket gør den både brandhæmmende og modstandsdygtig over for slitage. Skrabemodul type D12 og tæppemodul type C12 kan placeres løst liggende, hvortil der kan monteres kantprofiler. Dette gør systemet fleksibelt og økonomisk, da man kan udskifte enkelte moduler ved stedvis slitage i stedet for hele arealet.

    Master Flex™ Skrabemåtte kan nemt tilskæres med en hobbykniv og tilpasses ønskede mål. Dette gør det nemt at tilpasse skrabemåtten til ethvert erhvervsmiljø, uanset størrelse og form.

    I alt er Notrax Master Flex™ Skrabemåtte en effektiv og holdbar løsning, der er designet til at opsamle store mængder groft og lettere snavs, vand og fugt. Den er fleksibel, økonomisk og nem at tilpasse til ethvert erhvervsmiljø.