Måtter
Bestsælgende varer i Måtter

Måtter til ethvert behov

Hos Dania Nova finder du måtter til alle slags behov. Om det er indendørs måtter, udendørs måtter eller aflastningsmåtter, har vi en måtte, der dækker dit behov.

Materialerne og typerne inden for gulvmåtter spænder vidt. Fra gummimåtter og skrabemåtter til fine tekstilmåtter, der pynter i foyeren. Her kan du læse lidt mere om brugen af forskellige slags måtter.

Når du køber en måtte i stedet for at leje den, vælger du en langtidsholdbar løsning. Måtten er slidstærk og har en holdbarhed på op til 5 år med den rette pleje. Den er nem at vedligeholde - blot en støvsugning og den ser ud som ny. Samtidig skåner du miljøet ved ikke at skulle vaske og transportere en masse lejemåtter flere gange om måneden. Ved at eje fremfor at leje en måtte, er du med til at sænke CO2 forbruget og passe på miljøet - det er en god investering.

Hold snavset ude med udendørs måtter

I områder med meget høj trafik eller med meget skidt og snavs kan det være en god ide at gøre brug af en udendørs måtte, der kan tage det værste skidt og snavs, så man ikke slæber det med ind.

Der fås forskellige typer udendørs måtter til formålet, og her hos Dania Nova finder du naturligvis nogle af de bedste og mest praktiske måtte-løsninger.

Fra mærket Notrax har vi solide måtter med kraftige løkker, der praktisk skraber skidt og fugt af skoene og opsamler det i måtten. På den måde bliver det holdt udenfor, og måtten hjælper dig til at slippe for store mængder snavs indenfor. Derfor kaldes den slags måtter også “skrabemåtter”.

 

Aflastningsmåtter giver fødder og ben en pause

En aflastningsmåtte kan være en gave til dig og din krop. Både fysisk hårdt arbejde, hvor du står op en hel dag – eller kontorarbejde, når du står ved computeren, kan være med til at belaste dine ben, knæ og fødder og give smerter og skader.

Det kan en god aflastningsmåtte være med til at forhindre, da måtten er designet til at give dine fødder og ben den ultimative aflastning, mens du står i længere perioder.

Aflastningsmåtter er fremstillet af blødt materiale, der giver en god komfort samtidig med at den er resistent over for slitage og skader. Den er også nem at rengøre og vedligeholde, så du kan være sikker på, at aflastningsmåtten vil holde sig flot og funktionel i mange år frem.

 

Klar til sæsonen med en praktisk indendørs måtte

En indendørs måtte er uundværlig – særligt i vinter- og efterårsmånederne. Indendørs måtter skåner gulve, tæpper og andet inventar for skidt, fugt, sand og småsten, der ellers kan blive slæbt indenfor.

Hos Dania Nova har vi flere forskellige typer indendørs måtter – både løst liggende måtter og måtter til fordybninger/gulv rammer. Gummimåtter og skrabemåtter er til det “grove” snavs. Tekstil gulvmåtterne er velegnede til ”finere” snavs samtidig med at kunne absorbere store mængder vand.

Gulvmåtterne i tekstil er lavet med en kombination af små og store fibre, der fjerner fint såvel som groft snavs og store mængder vand. Måtten er belagt med en kraftig bagside, som beskytter gulvet mod snavs og sikrer at måtten ligger fast på gulvet. Og så fås de i mange fine designs, og det er også muligt at få dit eget logo på måtten.

Vores indendørs gulvmåtter af tekstil er meget nemme at vedligeholde, de tørrer hurtigt og er lavet i miljøvenlige materialer.