Derma sollotion KIDS SPF30 200 ml
Varenummer: 402811
.
DKK 124,94
DKK 99,95 ekskl. moms
Svanemærket
Asthma
Vegan
  •  
Derma Kids Sollotion SPF30 er en vandfast solcreme med høj faktor - specielt udviklet til børns sarte hud. Beskytter effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler. Svanemærket og allergimærket. Koralvenlig og 100% vegansk 0% parfume - 0% farvestoffer.


Mere information

Købt sammen med dette produkt
Bestsælgende varer i Derma
  • Derma Kids Sollotion SPF30 er en vandfast solcreme med høj faktor, som beskytter effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler. Solcremen er specielt udviklet til børn og voksne med sart hud og indeholder et minimum af ingredienser for minimal risiko for allergi. Den absorberes nemt og hurtigt uden at fedte.

    Derma Kids Sollotion SPF30 er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den er uden parfume og farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer. Og så er den tilmed koralvenlig og 100% vegansk.

    Derma Kids Sollotion SPF30 er vurderet som et godt valg af Forbrugerrådet Tænk Kemi og fået ’grøn kolbe’ i Kemiluppen. Se mere på www.kemiluppen.dk. Nomineret til AllergyAward 2016 som ''Årets bedste hudvenlige produkt til børn''