Aflastningsmåtte Superflow Nitril 60x90cm Sort
Varenummer: 807920
.
DKK 850,00
DKK 680,00 ekskl. moms
 •  
Letvægts aflastningsmåtte Fremragende dræning Vendbar Lav profil for nem adgang til vogne Oliebestandig.


Mere information

Købt sammen med dette produkt
 • Notrax Superflow XT Nitrile 567 Aflastningsmåtte er en topkvalitets aflastningsmåtte, der er designet til at give dine fødder og ben den ultimative aflastning, mens du står i længere perioder. Måtten er fremstillet af blød nitrilgummi, der giver en god dæmpning af stød, samtidig med at den er resistent over for slitage og skader. 

  Den er også nem at rengøre og vedligeholde, så du kan være sikker på, at den vil holde sig flot og funktionel i mange år frem. 

  Med Notrax Superflow XT Nitrile 567 Aflastningsmåtte vil du kunne forbedre din komfort og arbejdsproduktivitet, uanset om du står i et storkøkken eller ved en produktionslinje.

  Aflastningsmåtte med anti-skrid overflade og med afløbssystem, der muliggør øjeblikkelig dræning af væsker. Måtten kan bruges på begge sider for længere levetid. Aflastningsmåtten har en lav profil for nem adgang til vogne. Den er letvægt for at lette løft og rengøring. Aflastningsmåtten er lavet af en hård gummiblanding, designet til at give en lang levetid og ergonomiske fordele afledt af den 8,5 mm tykke platform. Aflastningsmåttens 100% Nitrilgummi blanding er resistent overfor de fleste olier og fedt.

   Rengøring med rengøringsmiddel og højtryksrenser anbefales for længere levetid.

 • produktdatablad-807920_100.pdf 808.00 Kb